Ingrediente:
-700 g carne porc;
-150 g ananas;
-2 cepe potrivite;
-4 ardei grasi;
-2 ardei capia;
-4 lg sos soia;
-4 lg ulei;
-4 lg amidon porumb;
-3 lg ketchup;
-1 lg zahar;
-1 lg sare;
-6 graunti usturoi;
-1 lg piper.
Se taie carnea in cubulete si se fierbe in apa cu sare pana cand se fragezeste.
Se amesteca sosul de soia cu jumatate din cantitatea de amidon de porumb si bucatile de porc. Se lasa 10 minute dupa care se prajeste in ulei pana se rumeneste.
Restul amidonului se amesteca cu 200 ml din apa in care a fiert porcul si se da deoparte.
Se prajesc ceapa si usturoiul pana se rumenesc, se adauga ardeii si se lasa cateva minute la foc mare pana cand se inmoaie ardeii. Se adauga ananasul, ketchupul, zaharul, sarea, apa cu amidon si carnea de porc si se lasa pe foc pana cand se ingroasa sosul. La final se presara cu piper din belsug si se serveste alaturi de orez.
-700 g carne porc;
-150 g ananas;
-2 cepe potrivite;
-4 ardei grasi;
-2 ardei capia;
-4 lg sos soia;
-4 lg ulei;
-4 lg amidon porumb;
-3 lg ketchup;
-1 lg zahar;
-1 lg sare;
-6 graunti usturoi;
-1 lg piper.
Se taie carnea in cubulete si se fierbe in apa cu sare pana cand se fragezeste.
Se amesteca sosul de soia cu jumatate din cantitatea de amidon de porumb si bucatile de porc. Se lasa 10 minute dupa care se prajeste in ulei pana se rumeneste.
Restul amidonului se amesteca cu 200 ml din apa in care a fiert porcul si se da deoparte.
Se prajesc ceapa si usturoiul pana se rumenesc, se adauga ardeii si se lasa cateva minute la foc mare pana cand se inmoaie ardeii. Se adauga ananasul, ketchupul, zaharul, sarea, apa cu amidon si carnea de porc si se lasa pe foc pana cand se ingroasa sosul. La final se presara cu piper din belsug si se serveste alaturi de orez.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu