Ingrediente:
-3 bibani de mare;
-300g rosii cherry;
-300g mozzarella;
-1 lamaie;
-1 lime;
-6 graunti usturoi;
-albusul de la 2 oua;
-1 crenguta rozmarin;
-o mana de menta si busuioc;
-5 linguri sare
-piper;
-1 lg lecitina de soia.
Se curata si spala pestele. Se presara cu sare si piper in interior, se introduc felii de lime, usturoi zdrobit si rozmarin.
Se amesteca sarea cu albusul de ou si se unge pestele pe ambele parti. Se pune intr-un vas tapetat cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 20-25 min, pana cand pielea devine uscata si se desprinde usor de pe carne. Se scoate de la cuptor si se curata de piele si oase.
Se taie marunt cateva frunze de busuioc si se amesteca cu putina sare, piper si ulei de masline. Se taie rosiile felii subtiri si se pun in amestecul obtinut anterior.
Frunzele de busuioc ramase si menta se taie marunt, se amesteca cu zeama de la lamaie, putina sare si 100ml apa rece. Se adauga lingurita de lecitina de soia si se amesteca cu blenderul pana cand se obtine o spuma deasupra.
Se aseaza pe farfurie alternativ bucati de rosii si mozzarella. Se stropesc cu putin ulei de masline, iar deasupra lor se aseaza fileurile de peste. Peste fileurile de peste se pun cateva linguri din spuma de menta.
-3 bibani de mare;
-300g rosii cherry;
-300g mozzarella;
-1 lamaie;
-1 lime;
-6 graunti usturoi;
-albusul de la 2 oua;
-1 crenguta rozmarin;
-o mana de menta si busuioc;
-5 linguri sare
-piper;
-1 lg lecitina de soia.
Se curata si spala pestele. Se presara cu sare si piper in interior, se introduc felii de lime, usturoi zdrobit si rozmarin.
Se amesteca sarea cu albusul de ou si se unge pestele pe ambele parti. Se pune intr-un vas tapetat cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 20-25 min, pana cand pielea devine uscata si se desprinde usor de pe carne. Se scoate de la cuptor si se curata de piele si oase.
Se taie marunt cateva frunze de busuioc si se amesteca cu putina sare, piper si ulei de masline. Se taie rosiile felii subtiri si se pun in amestecul obtinut anterior.
Frunzele de busuioc ramase si menta se taie marunt, se amesteca cu zeama de la lamaie, putina sare si 100ml apa rece. Se adauga lingurita de lecitina de soia si se amesteca cu blenderul pana cand se obtine o spuma deasupra.
Se aseaza pe farfurie alternativ bucati de rosii si mozzarella. Se stropesc cu putin ulei de masline, iar deasupra lor se aseaza fileurile de peste. Peste fileurile de peste se pun cateva linguri din spuma de menta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu