duminică, 3 noiembrie 2013

Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Ingrediente:
-250g spaghete;
-2 ardei iuti rosii;
-4 graunti usturoi;
-100 ml ulei masline;
-4 fire patrunjel;
-sare.






 Se fierb pastele, in apa cu sare, mai putin cu 1 minut decat scrie pe ambalaj. Se pun la scurs si se dau deoparte.

 Se pune uleiul intr-o tigaie la incalzit, la foc foarte mic. Se adauga usturoiul, taiat felii subtiri, si se lasa pana devine auriu. Se ia tigaia de pe foc si se adauga ardeiul iute, taiat rondele si curatat de seminte. Se lasa 10-15 minute ca uleiul sa se aromatizeze. Se incalzeste uleiul din nou si se adauga pastele. Dupa adaugarea pastelor se lasa pe foc maxim un minut.

 Se servesc calde cu putin patrunjel presarat deasupra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu