joi, 11 iulie 2013

Frittata cu paste si cimbru

Ingrediente:
-6 oua;
-50 g smantana pentru gatit;
-100g paste;
-1/2 legatura patrunjel;
-10 fire cimbru;
-50g parmezan ras;
-2 cepe mici;
-1 lg ulei;
-1 lg unt;
-1/2 lg nucsoara;
-1/2 lg piper;
-1 lg sare.

 Se fierb pastele, dupa cum scrie pe ambalaj si se dau deoparte.

 Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei.

 Se toaca marunt patrunjelul si cimbrul.

 Intr-un vas mare se bat ouale impreuna cu smantana. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pune in el compozitia obtinuta anterior si se da la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 15 minute pana cand se rumeneste. Se garniseste cu cateva rosii si germeni de ridiche. Se taie in felii si se serveste calda.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu