Ingrediente:
-500 g file pollok;
-2lg mustar;
-30g unt topit;
-2 linguri parmezan ras;
-1/2 ceapa;
-1 morcov;
-1/2 ardei gras rosu;
-1/2 ardei gras verde;
-1 dovlecel;
-1 fir ceapa verde;
-2 lg sos soia;
-2 lg ulei susan;
-2 lg seminte susan;
-sare si piper.
Se servesc alaturi de pestele acompaniat de cativa germeni de ridiche.
Enjoy!
-500 g file pollok;
-2lg mustar;
-30g unt topit;
-2 linguri parmezan ras;
-1/2 ceapa;
-1 morcov;
-1/2 ardei gras rosu;
-1/2 ardei gras verde;
-1 dovlecel;
-1 fir ceapa verde;
-2 lg sos soia;
-2 lg ulei susan;
-2 lg seminte susan;
-sare si piper.
Se condimenteaza fileurile de peste cu sare si piper, se ung cu putin ulei si se dau la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 5 minute. Se scot, se ung cu mustarul si untul, care se amesteca bine inainte, si se presara pe toate partile cu parmezan. Se mai da la cuptor pentru inca 10 minute pana cand se rumeneste.
Se taie legumele in fasii foarte subtiri cu un peeler. Se caleste ceapa in wok-ul incins pana se ingalbeneste, se adauga restul legumelor. Se prajesc la foc mare 2 minute amestecand frecvent. La final se adauga uleiul si semintele de susan.Se servesc alaturi de pestele acompaniat de cativa germeni de ridiche.
Enjoy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu