sâmbătă, 13 iulie 2013

Cavatappi cu creveti si menta

Ingrediente:
-250g paste cavatappi;
-200g rosii cherry;
-300g creveti;
-1/2 legatura patrunjel;
-cateva fire de menta;
-3 graunti de usturoi;
-2 ardei chili;
-1 lg unt;
-2 lg. ulei masline;
-coaja de la o lime;
-sare si piper.

 Cavatappi sunt un sortiment de paste in forma tubulara spiralata.
 Se fierb pastele in apa cu sare, dupa cum scrie pe ambalaj.
 Se decorticheaza crevetii, se spala, usuca si se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc putin. Se adauga usturoiul zdrobit, rosiile taiate in jumatati, ardeiul chili si se lasa pe foc pana se inmoaie putin rosiile.
 Se iau de pe foc si se adauga patrunjelul si menta taiate marunt, coaja de lamaie, untul si pastele scurse de apa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu