Ingrediente pentru 4 portii - 40 lei sau 10 lei portia:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmbRyfJTFyjM5rsRKh6y_5rgn7LImICLw2AIlryi7_kB_DGMdjQ7MqAKDuR8d2J6oQZwIH4Y7lgXuLTszEOulZXFB_vjECA33FWotE-Iz_L-nv2FGfCZr4rnZWZNHRGn3I9AEhzSa24-yx/s320/DSC_6930_resize.jpg)
-1/2 leg. ceapa verde taiata rondele mici- 0.5 lei;
-2 graunti de usturoi zdrobiti;
-2 ardei iuti taiati cubulete mici - 1 leu;
-1 lg amidon de porumb;
-2 lg sos de peste;
-1/2 leg coriandru tocat marunt- 2 lei;
-2 lg ghimbir dat pe razatoare;
-50g pesmet panko- 2lei;
-1lg sare.
Se pun toate ingredientele intr-un blender si se mixeaza pana cand se obtine o pasta omogena.
Se formeaza chiftelute din pasta, iar apoi se dau prin pesmet.
Se prajesc chiftelutele in baie de ulei pana cand se rumenesc, pentru 3-4 minute.
Se pot servi alaturi de sos sweet chili sau sos de soia amestecat cu putina zeama de lime.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu