marți, 28 februarie 2017

Chiftelute de creveti


Ingrediente pentru 4 portii - 40 lei sau 10 lei portia:

-500g creveti decorticati si tocati marunt - 30 lei;
-1/2 leg. ceapa verde taiata rondele mici- 0.5 lei;
-2 graunti de usturoi zdrobiti;
-2 ardei iuti taiati cubulete mici - 1 leu;
-1 lg amidon de porumb;
-2 lg sos de peste;
-1/2 leg coriandru tocat marunt- 2 lei;
-2 lg ghimbir dat pe razatoare;
-50g pesmet panko- 2lei;
-1lg sare.




Se pun toate ingredientele intr-un blender si se mixeaza pana cand se obtine o pasta omogena.


Se formeaza chiftelute din pasta, iar apoi se dau prin pesmet.


Se prajesc chiftelutele in baie de ulei pana cand se rumenesc, pentru 3-4 minute.


Se pot servi alaturi de sos sweet chili sau sos de soia amestecat cu putina zeama de lime.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu