Ingrediente:
-10 creveti;
-30g unt;
-50g taitei de orez;
-6 rosii mici;
-cateva frunze de patrunjel;
-2 catei de usturoi;
-1 ardei iute;
-ulei masline;
-sare si piper.
Se spala si decorticheaza crevetii, dar se pastreaza partea terminala in carapace. Se calesc cu un graunte de usturoi in unt. Se scot din tigaie si se lasa sa se raceasca putin.
Se fierb taietii in apa cu sare si apoi se scurg de apa. Dupa ce se racesc se infasoara in jurul crevetilor lasand partea nedecorticata descoperita.
Se toaca marunt usturoiul ramas, se amsteca cu ardeiul iute tocat si se calesc in doua linguri de ulei. Se adauga rosile taite felii, se condimenteaza cu sare, piper si se lasa sa fiarba 10 minute. Se adauga patrunjelul tocat marunt si se paseaza cu blenderul.
-10 creveti;
-30g unt;
-50g taitei de orez;
-6 rosii mici;
-cateva frunze de patrunjel;
-2 catei de usturoi;
-1 ardei iute;
-ulei masline;
-sare si piper.
Se spala si decorticheaza crevetii, dar se pastreaza partea terminala in carapace. Se calesc cu un graunte de usturoi in unt. Se scot din tigaie si se lasa sa se raceasca putin.
Se fierb taietii in apa cu sare si apoi se scurg de apa. Dupa ce se racesc se infasoara in jurul crevetilor lasand partea nedecorticata descoperita.
Se toaca marunt usturoiul ramas, se amsteca cu ardeiul iute tocat si se calesc in doua linguri de ulei. Se adauga rosile taite felii, se condimenteaza cu sare, piper si se lasa sa fiarba 10 minute. Se adauga patrunjelul tocat marunt si se paseaza cu blenderul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu