luni, 8 februarie 2016

Salata cu sfecla, branza de capra si sos de rodii


Ingrediente pentru 4 portii - 18 lei/ 4,5 lei portia :


-2 sfecle mari, 600g - 2 lei;
-200g branza de capra maturata - 12 lei;
-100g frunze salata - 3 lei;
-1 lamaie - 1 leu;
-2 lg sirop de rodii;
-2 lg ulei de masline extravirgin;
-2 lg miere;
-sare.


 Se curata sfeclele de coaja si se dau pe razatoare. Se amesteca cu uleiul de masline, zeama de la jumatate de lamaie, sosul de rodii si putina sare.


 Se pun pe farfurii cateva frunze de salata, iar deasupra se pune cate o portie de sfecla sub forma de gramajoara. Se taie branza in 8 felii egale si se pun cate 2 felii pe fiecare gramajoara de sfecla. Se stropesc cateva picaturi de miere pe feliile de branza si se adauga un praf de sare. Se serveste imediat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu